Dienstenaanbod

Wat kan wzc Immaculata jou bieden?

Heb jij nood aan extra zorg? Dan is wzc Immaculata de ideale plaats om te verblijven. Dankzij het uitgebreid dienstenaanbod van wzc Immaculata proberen we voor alle ouderen met een zorgvraag een oplossing te bieden. Zo bouwen we samen met jou aan een kleurrijk leven!

dienstaanbod wzc immaculata
woonzorgcentrum

Woonzorgcentrum

Een gezellige kamer met het nodige comfort waar jij, al dan niet met je partner, kan wonen. In wzc Immaculata kan en mag je jezelf zijn!

dienstenaanbod kortverblijf immaculata
assistentiewoning

Kortverblijf

Moet je revalideren? Wil jij je mantelzorger voor een korte periode ontlasten? Dan heb jij de mogelijkheid om tijdelijk te verblijven in ons woonzorgcentrum.

dienstenaanbod assistentiewoning immaculata

Assistentiewoning

Wil jij graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar heb je toch nood aan extra zorg? Kom dan in een assistentiewoning van wzc Immaculata wonen!

dagcentrum immaculata
dagcentrum

Dagcentrum

Vertoef je graag in fijn gezelschap? Wil je je contacten met anderen vergroten? Ben je op zoek naar een leuke dagbesteding? Dan biedt ons dagcentrum een oplossing!

infopunt dementie
infopunt-dementie

Infopunt dementie

Heb jij vragen rond dementie? Bij het infopunt luisteren we naar je vragen en geven we informatie over waar je terechtkan voor hulp en ondersteuning.

extra-dienstverlening-immaculata
extra-dienstverlening

Extra dienstverlening

Geniet van een warme maaltijd in ons dorpsrestaurant, laat je verwennen bij onze kapster of kom gezellig iets drinken in onze cafetaria.

 • Bieke Van Genechten

  Wat mag je verwachten van ons?

  In dit huis stellen we de bewoners centraal. We houden rekening met hun interesses en hun eigen kunnen. In de mate van het mogelijke leggen we de keuze bij de bewoners. Op die manier kunnen ze zich thuis voelen in dit huis.
  Bieke Van Genechten
  Woonassistente
 • Veerle Janssen

  Wat mag je verwachten van ons?

  Bij Immaculata mag je zijn wie je bent. Ook voor de bewoners is het hier een thuis. Als ik ze zie stralen en ik merk dat ze gelukkig zijn, dan haal ik daar heel veel voldoening uit.
  Veerle Janssen
  Referentiepersoon dementie
 • Natascha Vansteenhuyse

  Wat mag je verwachten van ons?

  In dit huis werken we bewonersgericht. Het menselijke aspect primeert en ieders mening wordt gerespecteerd. Ik vind het fijn wanneer de bewoners lachen en wanneer ik zie dat ze gelukkig zijn.
  Natascha Vansteenhuyse
  Afdelingsverantwoordelijke den Tuiert
 • Bertha & Piet

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ons grootste geluk is dat we hier samen kunnen wonen. We gaan ook dagelijks samen naar de kinesist en voelen ons hier echt thuis.
  Bertha & Piet
  Bewoners wzc
 • Alice

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik kom regelmatig naar het dagcentrum van wzc Immaculata. Thuis zit ik maar alleen, hier krijg ik de dag gezellig om!
  Alice
  Bewoonster van het dagcentrum
 • Philomène & Fons

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Alles is hier kortbij en iedereen kent elkaar. Dat is heel gezellig. Je krijgt veel vriendschap van de medebewoners en de Zorgtoppers.
  Philomène & Fons
  Bewoners van het wzc
+32 (0)11/80 56 50
phone