dienstaanbod wzc immaculata

Woonzorgcentrum Immaculata

In ons Integro-huis, wzc Immaculata, is er plaats voor 144 bewoners die niet meer zelfstandig kunnen wonen. We voorzien in éénpersoonskamers en hebben daarnaast ook nog enkele koppelkamers. De kamers zijn verdeeld over 6 afdelingen: ’t Meike, ’t Reepke, den Tuiert, ’t Mulken, de Lommert en den Dries.

Binnen wzc Immaculata sta jij als bewoner centraal. We houden rekening met jouw levensstijl, gewoontes en wensen. Jij hebt als bewoner altijd de mogelijkheid om je eigen kamer huiselijk en gezellig in te richten met je eigen meubels.

Heb je nog vragen of wil je de verschillende kamers graag bezichtigen? Neem contact op met Karine Vanbuel of Miek Vandebergh van de sociale dienst (011 80 56 59).

Prijzen

(geldig vanaf 1/6/2024)

We beschikken over verschillende soorten één- en tweepersoonskamers van verschillende groottes en variërende prijzen vanaf € 65.23 per dag.

De prijzen kunnen jaarlijks aangepast worden aan de index van de gezondheidsindex, mits goedkeuring van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid.

 • Bieke Van Genechten

  Wat mag je verwachten van ons?

  In dit huis stellen we de bewoners centraal. We houden rekening met hun interesses en hun eigen kunnen. In de mate van het mogelijke leggen we de keuze bij de bewoners. Op die manier kunnen ze zich thuis voelen in dit huis.
  Bieke Van Genechten
  Woonassistente
 • Veerle Janssen

  Wat mag je verwachten van ons?

  Bij Immaculata mag je zijn wie je bent. Ook voor de bewoners is het hier een thuis. Als ik ze zie stralen en ik merk dat ze gelukkig zijn, dan haal ik daar heel veel voldoening uit.
  Veerle Janssen
  Referentiepersoon dementie
 • Natascha Vansteenhuyse

  Wat mag je verwachten van ons?

  In dit huis werken we bewonersgericht. Het menselijke aspect primeert en ieders mening wordt gerespecteerd. Ik vind het fijn wanneer de bewoners lachen en wanneer ik zie dat ze gelukkig zijn.
  Natascha Vansteenhuyse
  Afdelingsverantwoordelijke den Tuiert
 • Bertha & Piet

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ons grootste geluk is dat we hier samen kunnen wonen. We gaan ook dagelijks samen naar de kinesist en voelen ons hier echt thuis.
  Bertha & Piet
  Bewoners wzc
 • Alice

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik kom regelmatig naar het dagcentrum van wzc Immaculata. Thuis zit ik maar alleen, hier krijg ik de dag gezellig om!
  Alice
  Bewoonster van het dagcentrum
 • Philomène & Fons

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Alles is hier kortbij en iedereen kent elkaar. Dat is heel gezellig. Je krijgt veel vriendschap van de medebewoners en de Zorgtoppers.
  Philomène & Fons
  Bewoners van het wzc

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

+32 (0)11/80 56 50
phone