extra dienstverlening immaculata

Extra dienstverlening

Dorpsrestaurant

Hou je niet van koken en ben je graag onder de mensen? Dan kan je iedere middag terecht in ons gezellig dorpsrestaurant voor een warme maaltijd (soep, hoofdgerecht, dessert) aan een democratische prijs. Het restaurant biedt plaats aan 150 mensen. Vooraf reserveren is nodig.

menu vanaf 3 juni

menu vanaf 10 juni

menu vanaf 17 juni

menu vanaf 24 juni

Cafetaria

Wzc Immaculata heeft ook een gezellige cafetaria die in het weekend en op feestdagen geopend is van 14u tot 17u. Je kan er terecht voor een drankje en een lekker stukje taart.

Op weekdagen kan je terecht in de cafetaria van het dienstencentrum. De deuren zijn open tussen 9u – 11u en 13u30 -16u30.

Kapsalon

Sinds de realisatie van de grote nieuwbouw, beschikt wzc Immaculata op de kelderverdieping over een volledig uitgerust kapsalon. Heb je nood aan een frisse coupe? Bij kapster Margo kan je van dinsdag tot en met vrijdag terecht op afspraak!

 • Bieke Van Genechten

  Wat mag je verwachten van ons?

  In dit huis stellen we de bewoners centraal. We houden rekening met hun interesses en hun eigen kunnen. In de mate van het mogelijke leggen we de keuze bij de bewoners. Op die manier kunnen ze zich thuis voelen in dit huis.
  Bieke Van Genechten
  Woonassistente
 • Veerle Janssen

  Wat mag je verwachten van ons?

  Bij Immaculata mag je zijn wie je bent. Ook voor de bewoners is het hier een thuis. Als ik ze zie stralen en ik merk dat ze gelukkig zijn, dan haal ik daar heel veel voldoening uit.
  Veerle Janssen
  Referentiepersoon dementie
 • Natascha Vansteenhuyse

  Wat mag je verwachten van ons?

  In dit huis werken we bewonersgericht. Het menselijke aspect primeert en ieders mening wordt gerespecteerd. Ik vind het fijn wanneer de bewoners lachen en wanneer ik zie dat ze gelukkig zijn.
  Natascha Vansteenhuyse
  Afdelingsverantwoordelijke den Tuiert
 • Bertha & Piet

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ons grootste geluk is dat we hier samen kunnen wonen. We gaan ook dagelijks samen naar de kinesist en voelen ons hier echt thuis.
  Bertha & Piet
  Bewoners wzc
 • Alice

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik kom regelmatig naar het dagcentrum van wzc Immaculata. Thuis zit ik maar alleen, hier krijg ik de dag gezellig om!
  Alice
  Bewoonster van het dagcentrum
 • Philomène & Fons

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Alles is hier kortbij en iedereen kent elkaar. Dat is heel gezellig. Je krijgt veel vriendschap van de medebewoners en de Zorgtoppers.
  Philomène & Fons
  Bewoners van het wzc

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

+32 (0)11/80 56 50
phone